campingferie danmark

Campingferie Danmark

Hundige Strand Familiecamping byder på lidt af hvert til den kræsne campist, der skal på campingferie i Danmark. Med vores unikke beliggenhed er der mulighed for at kombinere byferie med skøn natur. Vi ligger nemlig lige ud til en dejlig badestrand ved Køge bugt, et stenkast fra det arkitektoniske særsyn, Arken, med spændende moderne kunst - og kun 20 minutters kørsel fra København.

Campingferie Danmark – også på cykel

Skal du på cykelferie rundt i Danmark, er Hundige Strand Familiecamping et godt sted at holde ind. Der er masser af naturskønne cykelruter helt ud til vandet, og desuden har vi et særskilt område til cykelparkering med fællesgrill, survivalkit til cykelreperation, opholdstue, køkken og vaskeri. Læs mere om at være på cykelferie hos os her.

Lej en hytte eller en campingvogn
Vælg Hundige Strand Familiecamping for den perfekte Camping København

Har du dit eget telt eller campingvogn kan du som voksen leje en plads for 85 DKK hele året rundt (børn 50 DKK) og du kan tage din firebenede ven med gratis. Men er du træt af teltet og uden campingvogn, er der også mulighed for at leje én af vores campingvogne eller hyggelige hytter.

En campingvogn koster 500 DKK i lavsæson og 600 DKK i højsæson. Vores hytter koster 500-700 DKK i lavsæsonen og 600-800 DKK i højsæsonen. Se vores prisliste her. Der er desuden mulighed for vintercamping og vi har også vores egen Autocamper Park.

Er du fristet eller har du spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 43 90 31 85 eller 20 21 85 84 (mobilnummer).
Vi glæder os til at betjene dig.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen