hytter til leje

Hytter til leje

Lej en af vores hytter og bo bekvemt

Holder du og din familie af den helt særlige stemning på en campingplads, men ejer I ikke en campingvogn eller synes I, det er for bøvlet at ligge i telt? Så lej en hytte hos Hundige Strand Familiecamping. Vi befinder os i smukke naturomgivelser tæt på et væld af kulturelle oplevelser.

Familievenlig campingplads med hytter til leje

Hos Hundige Strand Familiecamping er du garanteret en stemning, som får dig og din familie helt ned i gear. Her er det muligt at ligge på drømmesengen i det fri og høre vindens susen i trætoppene eller at nyde en kold øl i campingstolen, mens ungerne leger i strandkanten. Vores campingplads er beliggende tæt på strand og grønne områder, og atmosfæren emmer af afslapning.

Vi er en familievenlig campingplads med flere hyggelige fællesarealer. Her kan I blandt andet grille og måske lægge planer for morgendagens udflugt til storbyens mange seværdigheder. Campingpladsen ligger nemlig kun en ganske kort køretur fra centrum af København.

Hytteudlejning med de rette faciliteter

Det er en rigtig god idé at leje en af vores hytter, hvis du og din familie vil være garanteret veludhvilede feriedage uden den helt store oppakning. Ved at benytte jer af vores hytteudlejning, er I garanteret at ligge komfortabelt, når I skal have jeres skønhedssøvn.

Lejer I en hytte hos os, sørger vi for både madrasser og bløde dyner og hovedpuder. Hver hytte er desuden udstyret med en terrasse med tilhørende havestole. Er du til læsning af morgenavisen på terrassen til lyden af stille fuglekvidder, har vi altså de helt rette faciliteter. Vand er ikke indlagt i hytterne, men der er til hver hytte tilknyttet en vandpost et lille stenkast derfra, og bad på campingpladsens brusebad er inkluderet i lejen af vores hytter.

Ønsker du og din familie en afslappet og bekvem ferie, som stadig indeholder alle aspekter af campinglivets glæder, bør I tænke på os.

Vi har hytter til leje, som sikrer en ferie af netop den kaliber. Kontakt Hundige Strand Familiecamping på tlf. 43 90 31 85 eller via vores kontaktformular nederst på siden og hør nærmere.

Feriestemninger

Se masser af stemningsbilleder
fra campingpladsen